Acorns School - Preston

Acorns School - Preston
Acorns School - Preston

Acorns Special School is a long established Pendlewood customer.

The original area was an unused space that was between a garage and a storage shed.

The brief was to create a magical space that was safe, interesting and adaptable, to cater for many uses - play area, quiet zone, and if possible, be a cool sheltered environment that also looked as natural as possible.

An ambiguous task, but one that our design team loved. As you will see from the pictures and headmasters comments it was a major success.

The project took only 5 weeks from initial discussions to completed project.

More Images
Acorns School - Preston
Acorns School - Preston Acorns School - Preston Acorns School - Preston Acorns School - Preston Acorns School - Preston Acorns School - Preston Acorns School - Preston Acorns School - Preston