Everest Community College

Everest Community College
Everest Community College

The Everest Community College in Basingstoke, Hampshire was a brand new £28m project that saw a large secondary school move to this ultra-modern, brand new BSF funded site.

Pendlewood was given the task of producing the outdoor seating for the college and the final results were amongst our most ambitious and stunning seating based projects to date!

The new build was collaboration between Pendlewood, the school, Hampshire County Council and landscape architects. When Pendlewood was tasked with the job of creating the bespoke seating the brief was simple - Sustainability had to be central to the design and there had to be a modern but communal style to the seating.

So successful was the finished product that the benches were subsequently launched as a range - and the bespoke Piper Curved benches, as they soon became known - quickly became a firm favourite with architects and clients alike.

More Images
Everest Community College
Everest Community College Everest Community College Everest Community College Everest Community College Everest Community College Everest Community College Everest Community College Everest Community College